Teatre Auditori la Vila Joiosa

C/ Concepción Aragonés, 2

Evento

CINC HISTÒRIES DIFERENTS

CINC HISTÒRIES DIFERENTS Títeres /Titelles

AUDITORI CENTRE SOCIAL
0
4/2/2023
18:00:00

Idea i direcció artística: Sergi Pons

Dramatúrgia: Josep Maria Miró i Sergi Pons

Intèrpret de signes: Montse Garcia 

Actrius: Núria Olivé, Marta Rosell, Elia Corral i Sergi Pons

_____________

Familiar  ( más de 5 años) / Familiar ( més de 5 anys)

50 min.

L'espectacle ens parla de l’amistat i la superació personal, i ens acosta a la realitat dels infants amb necessitats especials, explorant la riquesa de la diferència amb molt d'humor. 

Blai, una làmpada cega que no fa llum i que li encantaria dedicar-se als esports; l’Elizé, un ventilador que té paràlisis de circuits i busca tenir més independència davant del seu pare sobreprotector; el violí Stradi, germà d' un arquet sord que reclama més atenció, i més aventures dels nostres amics, basades en històries reals.

El espectáculo nos habla de la amistad y la superación personal, y nos acerca a la realidad de los niños con necesidades especiales, explorando la riqueza de la diferencia con mucho humor. 

Blai, una lámpara ciega que no hace luz y que le encantaría dedicarse a los deportes; el Elizé, un ventilador que tiene parálisis de circuitos y busca tener más independencia ante su padre sobreprotector; el violín Stradi, hermano de una horquilla sorda, que reclama más atención, y más aventuras de nuestros amigos, basadas en historias reales.