Teatre Auditori la Vila Joiosa

C/ Concepción Aragonés, 2

Evento

MIRONINS, LA PEL.LÍCULA. (2021)

MIRONINS, LA PEL.LÍCULA. (2021) Proyección animación / Projecció animació

AUDITORI CENTRE SOCIAL
3 €
26/11/2023
18:00:00

Directores / Directors: Mikel Más, Txesco Montalt.

Premio Gaudí a la mejor película de animación.
----
Público infantil (3 a 8 años) / Públic infantil (3 a 8 anys)

55 min

La seua història va nàixer en 2013 amb “Mironins, un llibre per a jugar i aprendre amb Joan Miró”, una publicació de tres treballadores de la Fundació Joan Miró que van descobrir que mai s'havia publicat cap llibre infantil d'activitats sobre un dels artistes que més ha connectat amb els xiquets. Tampoc hi havia cap producte audiovisual, per la qual cosa van decidir traslladar a la pantalla la història de tres gotes de pintura amagades en els quadres de Miró que s'escapen durant una nit per a viure aventures trepidants i posar a prova la seua creativitat.

La pel·lícula està dirigida a xiquets i xiquetes on viatjaran a l'interior de l'univers de les arts per a descobrir els seus fascinants i infinites possibilitats expressives a través de deu històries plenes d'humor i fantasia.
----

Su historia nació en 2013 con “Mironins, un llibre per a jugar i aprendre amb Joan Miró”, una publicación de tres trabajadoras de la Fundación Joan Miró que descubrieron que nunca se había publicado ningún libro infantil de actividades sobre uno de los artistas que más ha conectado con los niños. Tampoco había ningún producto audiovisual, por lo que decidieron trasladar a la pantalla la historia de tres gotas de pintura escondidas en los cuadros de Miró que se escapan durante una noche para vivir aventuras trepidantes y poner a prueba su creatividad.

La película está dirigida a niños y niñas donde viajarán al interior del universo de las artes para descubrir sus fascinantes e infinitas posibilidades expresivas a través de diez historias llenas de humor y fantasía.